Hatar min bror.. :(

♥Celic.blogg.se♥

OMG! Han är som min lillasyster!

2012-07-28 @ 16:18:55
URL: http://celic.blogg.se
Petra

Jag förstår dig!

2012-07-28 @ 16:50:25
URL: http://livetsompetra.blogg.se
Juliette

Sanna, jag förstår dig helt!!!! Och visst mår man bättre när man får skriva av sig lite?!! Min brorsa är likadan!! Fast då bli jag så arg att jag också slår han lite... Haha det ser faktiskt komiskt ut men han slår till baks (han är 10) och det gör ont!!! Så jag förstår dig helt fullständigt!!! Och sen blir det krig om telefonen för hag vill ringa men det vill han också... Så då lägger jag telefonen på tvättmaskinen (där han inte når :P ) och sen springer jag ner och ringer mamma från andra telefonen... I alla fall det jag skulle säga är att det händer i alla familjer!!! Man blir verkligen jätte sur och kan hata en men man vet endå att dagen efter så kommer att bli bra!!! Så jag hoppas att det löst sig nu! :)

Sv: haha tyckte att du var värd det! :) och sen så är det ju också för att din blogg är grym!

Ha en underbar kväll!!! :) <3

2012-07-28 @ 21:20:54
URL: http://juliettems.blogg.se
Karolinedfalk

Men chill.. haha..
Jag har en storbror som jag hatar, fast han är inte så där.. Han retar mig genom ord och så slåss han också, I hate that.. Men på kvällarna är han as snäll och typ ger mig godis.. Blir galen, fast du kanske inte förstår för när jag skriver låter det inge faligt alls.. Haha en gång blev jag så sur att jag kastade mat på han, all min lunch, så jag blev utan :( ... Längtar verkligen tills han mognar!

2012-07-28 @ 21:49:19
URL: http://karolinsphotodream.webblogg.se/
▲ Malva

Åh, vad jobbigt!! Ibland måste man verkligen få skriva av sig, verkar som att din lillebror var väldigt jobbig just då. Sån är min yngsta lillasyster också ibland och då blir man verkligen så sjuuuuuukt trött på dem..

2012-07-28 @ 21:59:05
URL: http://mkdn.blogg.se

Jag gör bloglovinbyten och även länkbyten - Tipsa gärna om tävlingar

Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (syns bara för mig)

Bloggadress:

Kommentar:

Designen är gjord av mig - SANNAWIDMAN.SE
RSS 2.0
Light Grey Pointer